Video's - 6 december 2016   18:59 Vincent Renooy heeft een verse edit gemaakt in Nieuw-Zeeland!

Door:

Terwijl jij tijdens de afgelopen zomer ergens dood zat te zweten naast een zwembad of je stierlijk zat te vervelen in Nederland was de freestyle skiër Vincent Renooy met hele andere dingen bezig. Hij was naar Nieuw-Zeeland getrokken om de sneeuw op te zoeken en deze verse edit is het resultaat! 

Wat nou zomervakantie? Gewoon doorgaan met de sneeuw! Terwijl hier in Nederland tijdens de zomermaanden de mussen van het dak vallen is het Down Under juist volle bak winter en dus kan er ook weer vol gas geskied worden in Nieuw-Zeeland. Vincent Renooy heeft Nederland tijdens de zomerperiode dan ook gedag gezegd en heeft het vliegtuig gepakt richting Cardrona.

En zeg nu zelf, wie wil dat nu niet? Chillen bij het zwembad kan ook best oké zijn hoor maar face it, dat kan je ook doen als je in de sneeuw staat. Een wintersporttrip is toch veel lekkerder dan een hele week alleen maar met je reet op het strand liggen? Als je nog niet overtuigd was door de trip van Paul de Groot dan zorgt deze edit daar wel voor!

In Cardrona staat altijd een unit van een park en daar weet Vincent wel raad mee! Volle bak over rails klappen alsof het niks is en lekker stylish over de kickers vliegen, het lijkt allemaal zo simpel als je de Nederlandse skiër bezig ziet. In het park van Cardrona werd overigens ook het Jossi Wells Invitational gehouden op een UNIT van een kicker en daar heeft Vincent Renooy ook aan meegedaan. Dikke vette pluskudo’s voor die double op het einde!

 

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's