Video's - 4 februari 2022   11:02 Volg TeamNL tijdens de Olympische Spelen 2022 in Beijing in ‘Inside Beijing’

Door:

De Olympische Winterspelen 2022 in Beijing zitten eraan te komen en met ‘Inside Beijing’ krijgen we een uniek inkijkje hoe het er bij TeamNL aan toegaat. Plus, wil je weten wanneer Niek van der Velden en Melissa Peperkamp in actie komen? We hebben het voor je uitgezocht!

De eerste trainingsmeters zijn al gemaakt, maar vanmiddag om 13.00 uur wordt het startschot voor de Olympische Winterspelen 2022 in Beijing pas echt gegeven. Dan is namelijk de openingsceremonie (te zien op NOS), waarna het veertien dagen het pedaal tegen het metaal is.

Eigenlijk proberen we hiermee te zeggen dat er vanaf vanmiddag elke dag wel wat te beleven valt op het gebied van winterspelen. Sorry, we kunnen er ook niets aan doen dat we soms iets wat levendig vertellen hoe we alles beleven.

Maakt verder ook niet uit, we gaan nu namelijk bezig met ‘Inside Beijing’! Deze serie van TeamNL zou je kunnen zien als een mooie behind the scenes tijdens de Olympische Winterspelen 2022 in Beijing en daar zeggen we natuurlijk nooit nee tegen. Wist je namelijk dat Niek van der Velden voor vertrek eigenlijk nog even naar de kapper wilde, maar dat dat vanwege Corona niet zo handig was waardoor hij het op unieke wijze heeft opgelost?

Nee?

Mooi, want dan heeft Inside Beijing je sowieso iets te showen. Als je van de rest natuurlijk al wel op de hoogte bent he. Inside Beijing richt zich niet alleen op de freestyle snowboarders, maar op het hele TeamNL, waardoor het een mooie mix wordt van beelden en sporten die je voorbij gaat zien komen.

Voor degene die niets willen missen van het Freestyle Snowboarden staat hieronder het programma voor Niek van der Velden en Melissa Peperkamp. De datums en tijden voor finales hebben we er alvast bij gezet, maar beide atleten moeten logischerwijs eerst goed genoeg presteren tijdens de kwalificatie om bij de finale terecht te komen.

Programma Melissa Peperkamp tijdens Olympische Winterspelen 2022 in Beijing:

Zaterdag 5 februari 03.45 uur NL tijd – Slopestyle kwalificatie
Zondag 6 februari 02.30 uur NL tijd – Slopestyle Finale
Maandag 14 februari 02.30 uur NL tijd – Big Air kwalificatie
Dinsdag 15 februari 02.30 uur NL tijd – Big Air finale

Programma Niek van der Velden tijdens Olympische Winterspelen 2022 in Beijing:

Zondag 6 februari 05.30 uur NL tijd – Slopestyle kwalificatie
Maandag 7 februari 05.00 uur NL tijd – Slopestyle finale
Maandag 14 februari 06.30 uur NL tijd – Big Air kwalificatie
Dinsdag 15 februari 06.00 uur NL tijd – Big Air finale

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's