Freestyle. Video's - 21 februari 2022   14:14 Volg TeamNL tijdens de Olympische Spelen 2022 in Beijing in ‘Inside Beijing’ #2

Door:

De Olympische Winterspelen zijn helaas aan het einde gekomen, maar niet voordat TeamNL nog eens is wezen kijken bij de Big Air wedstrijd. Bekijk dus snel de nieuwe Inside Beijing!

Wil je eerst de allereerste aflevering bekijken van TeamNL ‘Inside Beijing’? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Jaaa de Big Air aflevering is daar! Je had namelijk nog een aflevering te goed van ons. Of nouja, eigenlijk van TeamNL natuurlijk. Wij liggen gewoon doodleuk te huilen op de bank met popcorn te kijken naar de wedstrijden terwijl we eigenlijk daar in Beijing hadden willen staan. de atleten zich in het zweet werken. En uiteraard de camera in hun mik gedrukt krijgen!

Over de prestaties van Niek van der Velden en Melissa Peperkamp hoeven we je waarschijnlijk niet meer bij te praten, want bij elke koffiecorner in Nederland was het onderwerp van gesprek.

Dit weten we niet zeker, maar dat kan gewoon niet anders. De prestaties van beide freestyle snowboarders zijn namelijk van een andere orde en dus extra mooi dat Inside Beijing daar nog tijd en energie insteekt. Of dit trouwens de laatste aflevering van TeamNL ‘Inside Beijing’ is weten we niet, maar het is dus wel de aflevering waarin Melissa Peperkamp en Niek van der Velden hun zesde plek tijdens Big Air weten te veroveren. Dat betekent dat áls er een nieuwe aflevering gaat komen van Inside Beijing, dat er dan sowieso geen actie meer van beide atleten voorbij komt. Maar zo te zien weten beide atleten meer dan eens voor de camera te verschijnen met mooie quotes of geniale acties, dus we houden je wel op de hoogte als er iets gebeurt. Voor nu, hieronder kijken!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle