Video's - 28 januari 2022   21:10 Vriendengroep speelt airsoft wedstrijd in de sneeuw en de beelden zijn geniaal

Door:

Holyf*ck gast, dit is gewoon precies hoe we onze zaterdag zouden door willen brengen! Want wie zegt er nou nee tegen een potje airsoft in de sneeuw?

Niemand natuurlijk! Dit is gewoon te grandioos voor woorden. Een enorm stuk grond wat besneeuwd is, met daarop allerlei random objecten die je kunt gebruiken en uiteindelijk is het degene die drie keer is geraakt de sjaak. Verder zijn de regels, voor zover we het kunnen zien best te overzien: niet twee keer op dezelfde plek iemand neermaaien en verder vooral enorm veel plezier hebben terwijl je elkaar de dood in wil jagen.

Klinkt als een prima verhaal, right? Ondertussen staan er nog sneeuwscooters klaar, kan je bij een random huisje jezelf van granaten voorzien en ligt er ook nog ergens een sniper op je te wachten. Gewoon, omdat het allemaal kan en je vooral moet genieten van je potje airsoft.

Nou dat zouden we inderdaad wel gaan doen, waarbij meteen de grote vraag opkomt: waar kunnen we dit doen?! Dit moet echt het volgende bedrijfsuitje gaan worden. En niet alleen omdat ondergetekende collega Tak voor z’n flikker wil schieten.

Oke. Toegegeven: ondergetekende zou het meer dan prima vinden om Tak voor z’n flikker te schieten.

Ja we kunnen elkaar wel een mietje gaan noemen, maar we weten allemaal hoelaat het is als Japie zo’n geweer in z’n handen krijgt. En jij weet dat nu ook, want nog drie seconden en dan krijg je te lezen dat “het tijd is om Tak voor z’n flikker te schieten”.

Juistum! Goed, genoeg over alle interne interactie bij Snowchamps, door naar onderstaande video waarbij de vriendengroep een meer dan prima dag heeft in de sneeuw. Kijk ‘m snel, met wie zou jij dit wel willen doen?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's