Freestyle. Video's - 9 maart 2022   10:35 Vrouwen van het GoPro team laten zien wat ze allemaal in hun mars hebben in gave edit

Door:

GoPro heeft Internationale Vrouwendag niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Ze hebben speciaal hiervoor een gave highlights video gemaakt, gaan nog even een stapje verder én ze hebben alle vrouwen opgeroepen om hun beelden in te sturen!

Gisteren was het Internationale Vrouwendag en je zou kunnen zeggen dat we een video zoals deze hierdoor nu niet meer kunnen plaatsen, maar eh… Daar zijn we het niet mee eens. Een leipe video blijft een leipe video en hoe meer aandacht er wordt besteed aan Internationale Vrouwendag hoe beter.

En dus sharen we deze video van GoPro met alle liefde, waarin alle sporten voorbij komen. Je hoeft je dus even niet op te gaan maken voor enkel een sneeuwvideo van GoPro, ook al zullen ze die vast en zeker hebben, maar skateboarden en surfen en dergelijke komt nu dus ook voorbij. Een mooie mix is deze highlights edit dus zeker geworden!

GoPro laat het hier overigens niet bij, want zoals je in de intro hebt kunnen lezen gaan ze nog even een stapje verder. “We gaan ‘pedal to the metal’ voor niet alleen Internationale Vrouwendag, maar de volledige Women’s History Month”, valt er te lezen op de site. “Het vieren en aanmoedigen van de vrouwen in ons bedrijf, maar ook onze community, is erg belangrijk voor GoPro. Zeker als je kijkt naar bijvoorbeeld tech en actiesporten die meestal het gevoel geven dat mannen het domineren. Dat zou zeker zo kunnen zijn op papier, maar we denken dat de GoPro vrouwen de wereld domineren met hun greatness. Elke dag weer.”

Een maand lang pakt GoPro dus uit en dat is mooi om te zien en tegelijkertijd roepen ze vrouwen op om hun beelden in te sturen. Om elkaar te inspireren, maar ook voor de GoPro Awards! Heb je zelf nog inspiratie nodig? Kijk hieronder dan naar de GoPro vrouwen highlights edit!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle