Video's - 20 januari 2019   18:49 Waarom wordt Andri Ragettli nog niet gesponsord door Red Bull, Monster of Rockstar?

Door:

Winterspelen, Quad Cork, Audi Nines… Andri Ragettli heeft het allemaal in z’n rugtas, maar waarom laten dit soort merken ‘m dan nog lopen?

Want met twintig jaar is hij jong van leeftijd, maar zoals we net al zeiden: Andri Ragettli is al op de Olympische Winterspelen geweest, hij heeft Audi Nines als winnaar op z’n naam geschreven, hij heeft ‘s werelds eerste Quad Cork 1800 op ski’s geland… Wat is de reden waarom een Red Bull of Monster ‘m niet signeert?

Tja, het zijn vragen waar je eigenlijk niet bij stil staat, maar als je dat wel even doet… Dan is het best weird. Toch? Of zien wij nou spoken? Want fair enough, we begrijpen ergens wel dat je niet de eerste de beste aan je team wil toevoegen, ook al heeft Andri Ragettli nog een mooie toekomst voor zich én heeft in het verleden al laten zien dat hij niet zomaar een freestyle skiër is!

Begrijpen deden we het dan ook niet, maar gelukkig zijn daar nog de vlogs. Daarin nam de Zwitserse freestyle skiër de tijd om hier op in te gaan en het een en ander uit te leggen en dat waarderen we. Want Jon Olsson heeft laten zien dat vlogs nog wel eens tijdrovend kunnen zijn als je daadwerkelijk op jacht bent naar leuke content, maar Andri Ragettli showt hier even het tegendeel.

Tekst en uitleg krijg je hieronder vanaf 6.02 minuut, maar je kunt natuurlijk ook gewoon alles bekijken uit z’n #vloglife. It’s up to you man, het maakt ons allemaal geen ster uit, antwoord op de prangende vraag krijg je sowieso als je ‘m afkijkt!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's