Video's - 21 augustus 2019   16:35 Warren Miller Entertainment showt eerste beelden van ‘Timeless’

Door:

De hoeveelheid films die Warren Miller Entertainment ondertussen heeft gemaakt loopt wel aardig in de cijfers, maar ermee stoppen is zo te merken nog lang niet aan de orde want Timeless is hun nieuwste!

Blijft natuurlijk mooi om te zien hoe ze, na het sterven van oprichter Warren A. Miller op 24 januari 2018, door blijven gaan met het bouwen van dikke content en dit alles in naam van ‘m. Sure, meneer Miller zal op drieënnegentig jarige leeftijd niet al teveel vingers meer in de pap hebben gehad rondom Warren Miller Entertainment, maar toch…

…De grote baas zal nu toch niet meer aanwezig zijn om ergens nog z’n zegje over te doen. Want wetende dat er in de afgelopen jaren meer dan 750 films zijn gemaakt? Ja, dat is best een hoop en hij zal dus ook wel weten hoe het moet.

Maar goed, genoeg over het verlies van de grote baas, het komende seizoen gaat Warren Miller Entertainment met ‘Timeless’ de bioscopen bestormen en dit alles om het heugelijke feit dat ze al zeventig (!) jaar bezig zijn om ski films te maken.

En dit alles in combinatie met atleten van wereld niveau zorgt ervoor dat Timeless dus wel een aardige verwachting met zich meebrengt. Want tja, zoiets vieren, dat kan natuurlijk niet zomaar rustig voorbij gaan toch?

Gelukkig zijn er al beelden online gekomen van Timeless en daardoor zullen we nu gewoon stoppen met praten want tja, dat lees je toch niet meer.

Oh, nog wel even iets van huishoudelijke aard: onze research liet naderhand weten dat vanaf 2004 er geen film meer werd gemaakt met Warren Miller als director, of in welke vorm hij dan ook betrokken zou zijn. Dus, weer wat geleerd vandaag.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's