Video's - 13 februari 2020   9:21 Wat is er ondertussen allemaal gebeurd bij Red Bull Ice Cross 2020?

Door:

Met nog maar een paar dagen te gaan voor de eerste échte wedstrijd van het seizoen heeft Red Bull maar even een recap in elkaar gedraaid van Red Bull Crashed Ice!

Eh, Red Bull Ice Cross natuurlijk. Pfff, waar is die tijd gebleven he? Ze worden zo snel oud en groot…

Nee zonder gein, we kunnen er gewoon niet aan wennen dat het Red Bull Ice Cross heet en we hebben geen idee waarom we het niet kunnen. Dat zijn overigens niet de problemen waar we je mee op willen zadelen dus we gaan het gewoon gezellig over de wedstrijden van Red Bull Ice Cross hebben!

Ha! Zie! We kunnen het wel. Hoe dan ook, het seizoen van Red Bull Ice Cross is al even gaande en het kan zijn dat je er nu pas inrolt. Niets geks aan, want de wedstrijden die er nu aan zitten te komen zijn de echte. 

Degene voor de knikkers, zouden onze opa’s en oma’s zeggen.

Uiteraard is er wel genoeg gebeurd in de afgelopen weken waar Red Bull Ice Cross atleten zich in het zweet konden werken voor de broodnodige punten, maar nu komt natuurlijk de vraag omhoog: wat is er dan precies gebeurd? 

Nou, en precies op die vraag heeft Red Bull nu een recap online gezet. Wat handig he? Ja inderdaad. Gewoon, zodat jij komende zaterdag met een frisse kop die geüpdatet is naar je scherm kan gaan kijken. Dan is namelijk de eerste Red Bull Ice Cross wedstrijd in het Japanse Yokohama en dus is het wel handig wanneer je een beetje op de hoogte bent.

We gaan er overigens weer gewoon vanuit dat we de livestream voor je gaan regelen en daarmee is het dus wachten op die notificatie die je van ons krijgt.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's