Video's - 8 mei 2015   9:44 We Are The Faction Collective: S2E3

Door:

Het duurde maar en het duurde maar en we begonnen eerlijk gezegd een beetje te denken dat deze aflevering er niet meer zou gaan komen. Tot het moment dat Faction Ski’s opeens liet weten dat ze binnen niet al te lange tijd weer videomateriaal uit zouden gaan brengen en die beelden.. Die hebben we nu voor je opgesnord en ze zijn weer heerlijk!

Hier kunnen we wat mee want al dat gewacht is voor niemand goed. Zo zitten we trouwens ook nog steeds op een nieuwe aflevering van Line Traveling Circus te wachten, maar daar hebben we de hoop eigenlijk al van opgegeven. Vorig jaar had Faction namelijk ook met We Are The Faction Collective een drieluik geplaatst en alle drie zaten ze qua tijd ruim uit elkaar. Dat was dit jaar ook het geval waardoor we toch nog ergens stiekem bleven wachten.

En dat wachten wordt zoals je merkt beloond, en hoe! De afgelopen twee episodes waren natuurlijk erg genieten, maar het is dan altijd nog maar de vraag hoe de laatste zal gaan worden. Maar goed, ook deze beelden dragen hun steentje braaf bij! Zo kunnen we in de aankomende minuten kijken naar de stunts van bijvoorbeeld Arnaud Rougier en Antti Ollila, maar ook Tim McChesney had tijd en zin om zich voor We Are The Faction Collective in te zetten.

Met deze beelden sluit Faction Ski’s weer een mooi jaar af waarin onder andere Candide Thovex hun naam een aardige zet de goede richting in heeft gegeven. Wij kijken in ieder geval terug op weer een prachtig drieluik en hopen dat ze deze webserie volgend jaar nog maar eens oppakken. En het liefst dan ook nog even het aantal afleveringen opkrikken als het kan! Maar goed, dat is makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, want ook de kwaliteit moet gewoon goed blijven. Anyway, voor nu gaan we eerst genieten van deel drie van We Are The Faction Collective!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's