Video's - 7 december 2019   12:03 What?! Travis Rice komt met nog een nieuwe film ‘Dark Matter’

Door:

Nooit gedacht dat deze nog in het vat zou zitten, maar blijkbaar was de koek nog niet op voor Travis Rice. ‘Dark Matter’ is de naam en er zitten heel wat ziek steile momenten bij!

Met Roadless had hij ons al aardig op de banken gekregen, ook al blijkt dus nu dat dat nog niet eens alles is wat de heer Travis Rice in petto heeft gehad voor de wintersportwereld. Meer films, dat moet hij ergens hebben geschreeuwd. Of het kwam op z’n pad en terwijl hij aan z’n drankje nipte dacht hij “ach, nog een film moet wel kunnen, toch?”

We hebben werkelijk waar geen flauw idee, maar we weten wel dat het energielevel van Travis Rice ook in Dark Matter naar een hoogtepunt gaat. De hoeveelheid ziek steile momenten (we zeiden het net al maar we zeggen het gewoon nog een keer) is in de trailer al amper aan te slepen, laat staan als we de complete film gaan bekijken.

Gelukkig voor ons is het wachten op de hele film niet iets wat lang gaat duren, aangezien het met kerst online geflikkerd gaat worden. Mooi werk dus van Travis Rice! Of… Hoe noem jij Travis Rice?

De website Mpora noemde Travis Rice “Travis Rice. Travvy-R. Travs. T-Rice. The Travster. The Travmeister. The Travman. T-Riz. T-Rizzy. T-Rizzy-Rizzy-Rizz-Rizz. T-Rizla. T-Rizbo. Travissimo Rissimo. The Riceman. Professor Pilau. Travz. Uncle Ben’s. Mr T. Ricey Boi. Ricey Geezer. Rice. Senor Rice. Travis Rice, the snowboarder. Travis Rice, the part-time philosopher. There’s many different ways to label Travis Rice” en vooral dat laatste is iets waar we goed in mee kunnen. Oh, en in Mr T. Ricey Boi. We weten niet waarom, maar iets maakt dat we dat wel fancy vinden klinken.

Of Senor Rice. Hoe dan ook, in Dark Matter gaat Travis Rice namelijk samen met Elias Elhardt meer dan vol gas door de backcountry van Alaska en we hebben geluk, want alles is dus gefilmd!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's