Video's - 30 augustus 2017   14:32 Whistler Blackcomb gooit beelden van film ‘MAGNETIC’ online

Door:

Dit keer geen bedrijf, maar wel een compleet wintersportgebied dat een gooi gaat doen naar de prijzen voor onder andere beste film van 2017! Whistler Blackcomb heeft zo te merken aardig werk gemaakt van hun film ‘MAGNETIC’, waarbij je ski & snowboarders voorbij gaat zien komen. Uiteraard hebben we fijn beeldmateriaal voor je én weten we wie er op het witte doek voorbij gaat komen, dus snel even doorklikken!

Nooit, maar dan ook echt nooit, hebben we teveel wintersportfilms die in één periode uitkomen! We juichen deze beelden van Whistler Blackcomb dan ook zeker toe, maar bijzonder, dat is het enigszins wel hoor. Want meestal komen die films namelijk voort uit het feit dat een bedrijf deze in elkaar heeft gedraaid, maar dat een compleet wintersportgebied aan dit avontuur begint? Sure, er zijn gebieden die hun afdalingen en dergelijke vrijgeven om alles maar te doen en laten wat ze willen voor de desbetreffende film, maar meestal blijft het daar ook bij.

Hoe dan ook, Whistler Blackcomb heeft dit keer wel alle touwtjes in handen genomen en we hebben net de beelden én de atleten bekeken en eh… Magnetic belooft heel wat goeds hoor! Whistler Blackcomb zag de avonturen in hun regio waarschijnlijk eens aan en moet hebben gedacht “We hebben het gebied, we hebben de atleten… Als we dit alles nou eens op film vastleggen en er één verse film van maken, zou dat dan gaaf zijn?” om naderhand tot de conclusie te komen dat het wel echt bruut kan gaan worden!

Nou, we zijn blij dat ze het hebben doorgezet want ze hebben tot nu toe zeker iets gaafs van Magnetic weten te maken. En, als we de eigen tekst van Whistler mogen geloven, zijn zij de eerste waarbij een complete film in slechts één enkel gebied is gefilmd! De atleten die we voorbij gaan zien komen zij onder andere James Heim, Craig McMorris, Eric Hjorleifson, Evan McEachran, Mikey Cicarelli, Annie Boulanger, Mike Douglas en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Lang verhaal kort: wij zijn enorm benieuwd naar Magnetic die ook in de herfst van dit jaar uitkomt!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's