Video's - 15 mei 2017   19:17 Will Wesson & friends gaan ‘top to bottom’ door het park van Zermatt

Door:

Toen we die lui van Line Skis top to bottom hoorde zeggen waren we al geïnteresseerd, want dat zorgt altijd voor mooie beelden. En je raadt het al, dat is dit keer niet anders! Will Wesson is namelijk samen met Rob Heule, Sami Ortleib en Andrey Anufriev door het park van Zermatt geknald én dit alles gebeurt in één shot, waardoor je ‘m zeker even wil zien!

Dat laatste, echt, we blijven er over struikelen zo gaaf dat we het vinden. Meerdere atleten, één run naar beneden en je krijgt alsnog gewoon alles te zien wat er maar gebeurt! Ja dat zijn wel momentjes waar we vrolijk van worden en Line Skis heeft zich ook aardig gehouden aan het ‘één shot’ principe.

Will Wesson en z’n matties zijn namelijk gewoon gestart met het stunten en het resultaat mag er wat ons betreft zeker zijn. Zelf hebben ze er ook nog een twist aan gegeven door de camera eens in de zoveel tijd van filmer te verwisselen waardoor je toch alle vier de atleten voorbij ziet komen. Dit gebeurt in eerste instantie een beetje traag, waardoor de snelheid eruit is, maar de tweede keer gaat dat al een stuk beter.

Maar goed, het is ook een kwestie van ‘precies lukken wanneer je het op papier in gedachte had natuurlijk’. Om het maar even in woorden uit te drukken, want als we letterlijk naar die tekst kijken dan zal dat papier er nooit zijn geweest.

Hoogstens een aantal momenten die ze sowieso hebben moeten filmen, maar verder is het waarschijnlijk gewoon gas geven en we zien wel waar we uitkomen geweest. En dat is dan een betere tekst als we er nu zo over nadenken. Anyway, wat ze ook vooraf hebben afgesproken, deze top to bottom run wil je zeker even zien want vermakelijk is hij zonder twijfel!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's