Video's - 20 februari 2021   10:42 Wintersport in Nederland is een feit en daar kwam deze gave content van jullie uitrollen #2

Door:

Het is weer voorbij, die mooie winter. Hij duurde welgeteld 9 dagen, maar toch is er genoeg om op terug te blikken en dat doen we dan ook met alle plezier!

Wil je de eerste editie van deze ‘wintersport in Nederland’ reeks bekijken? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Zo, nu we de berichten van huishoudelijke aard hebben gehad kunnen we door met de nieuwe variant. Nederland was afgelopen week én weekend namelijk volledig in de ban van de winter en of het nou skiën, sleeën, snowboarden, schaatsen of alles daartussen was… Jullie vonden altijd wel iets creatiefs om je mee te vermaken.

Mag ook wel, in deze tijden. Maar goed, snel door naar de inzendingen want wij hebben van jullie genoten. De winter mag dan wel kort zijn, krachtig was hij zeker en we kregen meer dan dat we hadden verwacht. Vorig jaar zou het namelijk ook ‘Siberisch koud’ gaan worden, waarna we drie vlokken hadden gezien. En that’s it! Maar dat was dit jaar wel anders en dat doet ons goed. Daarom waren we maar een rondje over het internet gaan doen en daar kwamen deze beelden uitrollen en nu is de tweede editie alweer aan de beurt.

Dikke duim omhoog naar fotograaf Laurent van Kempen, beter bekend als @omnidata op Instagram, die de foto van de frontpage vrij heeft gegeven zodat we ‘m mochten gebruiken. En om het overigens helemaal af te maken: hij is ook degene die onderstaande foto heeft geschoten van Rembert Notten:

Wintersport

Fotocredit: Laurent van Kempen, @omnidata

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Grim Henau (@grimh)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Casper (@casper_milan_)

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Anais Dutu (@katjasnowboard)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kas Lemmens (@kaslemmens)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ziggy Thomassen (@ziggy_thomassen)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DROP Delft (@drop_delft)

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's