Video's - 8 oktober 2018   15:46 Woohoo! Faction Skis komt met webserie ‘The Faction Collective Presents’

Door:

En gezien de trailer gaat Faction Skis gezellig door met waar ze gebleven waren!

Huilen van verdriet deden we toen Faction aankondigde te stoppen met de webserie ‘We Are The Faction Collective‘ en nu huilen we van blijdschap want… De f*cking leipe webserie is terug!

Fair enough, het is wel onder een iets wat andere naam, maar de strekking van de video’s zullen naar alle waarschijnlijkheid hetzelfde blijven. Ze waren namelijk van hoog niveau en dat is ondertussen ook al terug te zien in de trailer die ze online hebben geflikkerd. Dusja, de verwachtingen zijn op z’n plek zullen we maar zeggen.

Net zoals in 2016 pakt The Faction Collective Presents nu uit met drie afleveringen waarin ze het team vastleggen die op hun beurt weer op de meest bizarre plekken op de wereld zijn. Zo gaan ze van Ruka tot British Columbia en wordt La Grave aangedaan. En de rest van de locaties? Die laten we nog even in het midden omdat eh… We dat zelf ook nog niet weten. Maar als we Faction mogen geloven krijgen we “Wildly different locations and diverse expressions of skiing” voor onze kiezen.

Daar tekenen we bij deze maar wat graag voor en van ons mag de eerste aflevering wel online komen. Of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren is nog maar de vraag, want Faction heeft geen enkele datum online gezet wanneer we ook maar iets kunnen verwachten. We houden je dus op de hoogte als er meer nieuws te melden is, check tot die tijd de trailer:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's