Video's - 9 oktober 2019   19:28 World Cup drone piloot filmt Salomon skiërs tijdens ziek diepe freeride runs

Door:

Lang verhaal kort: die ziek diepe freeride runs zijn gevonden en de beelden van Salomon zijn om helemaal je vingers bij af te likken!

Het viertal gaat namelijk vol gas door de bomen en verse sneeuw van Chatter Creek en dat hebben we gemerkt hoor, nondeju.

En het mooie is, veel van de beelden is dus gefilmd met een drone! En ook al zijn de skiërs niet te minste, gezien alle bomen en shots die hij heeft weten te maken kunnen we alvast melden dat die drone piloot genaamd Jordan Temkin wel echt next level is.

Ergens ook niet heel vreemd als je weet dat hij wereld kampioen drone vliegen is, maar hey! Dan heb je wel wat. En dan te bedenken dat je Salomon atleten als Stan Rey, Cody Townsend, Chris Ruben en Alexi Godbout op je beeldscherm hebt staan die de nodige meters gaan maken. En airtime hebben.

Stuk voor stuk knallen de heren inclusief drone dus tussen de bomen op jacht naar diepe poederruns en we krijgen echt, echt, echt heel veel zin in om te gaan skiën. Kan het dus alsjeblieft heel snel januari of iets dergelijks zijn? Of mogen we even de loterij winnen zodat we naar een plek kunnen vliegen zodat we meteen in dit soort momenten terecht gaan komen?

Zeggen dat we stikjaloers zijn is nog een understatement, dus we zetten deze video nog maar eens een keertje aan. Wie weet wordt het er beter van. Of zoals ze bij Salomon zeggen: CHARGE!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's