Video's - 3 december 2018   18:08 ‘Would You’ van Jeremy Pancras is nu volledig en GRATIS te bekijken

Door:

Hij duurt dik een half uur en is zeker de moeite waard, dus kijken moet je deze film van Jeremy Pancras zeker weten. Dus, would you?

Er waren al een aantal momenten geweest dat je ‘m had kunnen aanschouwen, zoals de movienight bij MK Skiservice bijvoorbeeld. Of bij het Freeride Film Festival in Tuschinski, Amsterdam. Of bij het High Five Festival in Annecy. Maar stel nou dat je die momenten aan je voorbij hebt moeten laten gaan om welke reden dan ook… Dan is dit je kans om ‘m te gaan bekijken met een biertje in de hand op de bank!

En natuurlijk, wanneer je Would You van Jeremy Pancras al eens hebt gekeken dan mag je ‘m bij deze ook nog eens begluren. Dat je dat nog moest vragen is eigenlijk al overbodig hè. Zo kijken wij nog geregeld films die al jaren uit zijn. Gewoon, omdat we het chill vinden.

Anyway, Jeremy Pancras heeft met Would You een aangrijpend verhaal goed op beeld vast weten te leggen waarvoor props. Hij heeft het hele proces van bijvoorbeeld alle revalidaties na z’n crash zelf ervaren en dat is al een heel karwei om doorheen te komen, laat staan dat je er dan ook nog eens een film over maakt!

Want als er iets confronterend is, dan is het wel in de camera vertellen hoe slecht het met je ging en hoe je je toen voelde. Vanaf dat moment is het namelijk wereldwijd bekend hoe de situatie was en we kunnen best begrijpen dat er wel een brok in Jeremy Pancras z’n keel heeft gezeten toen Would You voor het eerst getoond werd.

En nu, geruime tijd later is Would You dus te bekijken voor iedereen en Jeremy, als je dit leest, je film is grandioos en je bent een enorme baas! Keep it up!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's