Freestyle. Video's - 31 januari 2020   19:58 X Games dropt nog even losse ski én snowboard highlights edits van X Games Aspen 2020

Door:

Je weet ondertussen dat X Games een expert is in het maken van een event recap waar je vrolijk van wordt en dat wordt nu nóg maar eens bevestigd. Ze hebben weer wat nieuws waardoor je nu namelijk de hoogtepunten van én snowboard én ski apart te zien!

En dit zijn inderdaad van die momenten dat je denkt ‘oh, ik wist niet dat ze nog kwamen, maar ze zijn méér dan welkom!’ want mamma mia, wat heeft X Games er weer wat moois van weten te maken.

Vorige keer zeiden we al: “Nee, kapot relativeren gaan we niet doen, want een edit zoals deze is gewoon iets waar je eigenlijk je vingers niet aan wilt branden. Er zijn namelijk genoeg mensen die er vast nog iets in missen en die gaan dan lekker de keyboard warrior uithangen. Tja, wat doe je dan? Janken Toch?” en blijkbaar was er dus iets wat we van te voren niet wisten. Namelijk dat ze meer edits eruit zouden gaan knallen!

Dat verklaart dan wel weer een hoop, want nu kunnen ze nog maar eens even extra diep ingaan op de snowboard actie én extra diep ingaan op de ski actie zonder dat ze in elkaars vaarwater zitten.

Handig, handig, handig. Zeker als je zoveel content hebt en er zoveel gebeurd is. X Games Aspen 2020 was kort gezegd een groot succes en dat gezegd hebbende: de X Games editie in China is uitgesteld een nader te benoemen tijdstip en dit alles vanwege het coronavirus.

Ja, dat is best zuur te noemen. Maar goed, better safe than sorry.

Best of X Games Aspen 2020 Snowboard:

Best of X Games Aspen 2020 Skiing:

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle