Video's - 29 januari 2020   20:03 X Games heeft alle hoogtepunten van X Games Aspen 2020 in één verse edit gepropt

Door:

Ze weten bij X Games als de beste hoe je een event recap moet maken. Want nondeju, wat een wedstrijden hebben ze gehad daar in Aspen en wat hebben ze er een lekkere highlights edit van gemaakt!

Om het even kapot te relativeren zouden we kunnen zeggen dat het ook wel een beetje sneu zou zijn wanneer je, met vier dagen die vol zitten met leipe wedstrijden, niet in staat bent om er iets vets van te maken. Maar goed, aan de andere kant…

…Heb je wel vier dagen die vol zitten met leipe wedstrijden.

Nee, kapot relativeren gaan we niet doen, want een edit zoals deze is gewoon iets waar je eigenlijk je vingers niet aan wilt branden. Er zijn namelijk genoeg mensen die er vast nog iets in missen en die gaan dan lekker de keyboard warrior uithangen. Tja, wat doe je dan? Janken Toch? En dan te bedenken dat er uiteindelijk iemand is die het toch allemaal moet gaan regelen.

Gelukkig weten ze bij X Games dus als geen ander hoe je alle hoogtepunten in een paar minuten kan drukken en dat is te zien ook. Een mooie mix van snowboard, sneeuwscooters en ski staat er op je te wachten met uiteraard bijvoorbeeld Knuckle Huck, Big Air, Superpipe en Best Trick door elkaar heen gefietst.

Genoeg te bekijken dus! Dus wat doe je hier nog, druk hieronder op play en bid gewoon dat ze er nog eentje maken. Want dat is ook wel een beetje wat wij aan het doen zijn. Wedstrijden zoals X Games Aspen zijn namelijk zo snel over dat de afterbang gewoon een leegte met zich meebrengt en dat is sad. Maar dat moet je dus niet zijn, want deze beelden zijn gewoon lekker en maken je blij.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's