Video's - 8 februari 2018   19:13 X Games heeft een verse trailer van Real Ski 2018 online gezet

Door:

Laten we wel wezen, X Games Real Ski 2017 was gewoon een heel fijne te noemen, waardoor we toen al nieuwsgierig waren naar de 2018 variant. Want wie zouden er mee gaan doen en hoe zouden de edits eruit gaan zien? Het was nog altijd gissen geblazen, maar daar is dus verandering in aangebracht en X Games laat ons al even spieken waar we mee te maken hebben. Check dus snel de trailer én de namen van de atleten!

Ja die X Games Real Ski 2017 mag van ons nog wel even extra in de schijnwerpers gezet worden hoor, want man oh man… Wat zaten daar grote namen tussen die ons van de stoel deden vallen zeg. Maar goed, je kunt nog zo goed zijn, als je niet presteert in je edits dan hebben we er nog niets aan. En met we bedoelen we natuurlijk ‘de kijker aan de andere kant van het scherm die gave edits wilt zien’, want wie bedoelen we anders?

Anyway, vorig jaar hadden ze bij X Games Real Ski een zestal atleten uitgenodigd en die heette Tom Wallisch, Will Wesson, Henrik Harlaut, LJ Strenio, Marcus Graner en Khai Krepela en daarmee hadden ze werkelijk waar een heerlijke wedstrijd in het leven geroepen. Nouja, in het leven geroepen is niet meteen de beste benaming die we kunnen verzinnen, want het is nu de derde keer dat X Games Real Ski voorbij gaat komen, maar je snapt wat we bedoelen.

Right? Oh… Niet? Nou, dan eh… Ja, lastig verhaal. Hoe dan ook, de trailer staat hieronder op je te wachten en die moet je gewoon even zien. Volgende week gaan we los met de inzending van de atleten. Wie dat zijn?  Ook dat komt voorbij!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's