Video's - 16 februari 2016   12:05 X Games Real Ski 2016: De video’s

Door:

Na het succes van X Games Real Ski Backcountry hebben ze nu een nieuwe video-only contest aan de Real Series toegevoegd: ze hebben namelijk aan zes deelnemers gevraagd om de meest gruwelijk gave urban ski edit te maken! Dat hebben de deelnemers zich geen twee keer laten zeggen want we hebben alle zes de video’s op een rijtje gezet en stuk voor stuk zijn ze weer volle bak genieten. Wie er meedoen en de bewegende beelden zie je na de klik!

Ja dit klinkt ons wel als muziek in de oren. De snowboarders hadden hun urban plek al in de X Games Real Series, maar de skiërs moesten daar nog even op wachten. Tja, tot nu dan natuurlijk! En X Games pakt meteen volle bak uit want als we naar de deelnemers kijken…

Dan is het serieus één groot feest wat zich hieronder afspeelt. Wat te denken van Clayton Vila, die we laatst nog door Boston zagen crossen, of Will Wesson die zijn Line Skis overal en nergens overheen stuurt? En dan te bedenken dat we de man die alles kan nog niet eens hebben genoemd, want ook Tom Wallisch heeft zich bezig gehouden met epische momenten om dit alles naderhand in 90 seconden te proppen!

Hier blijft het natuurlijk niet bij want we hebben bij deze nog maar drie atleten genoemd. Zo zullen we ook JF Houle, Cam Riley en Ahmet Dadali voorbij zien komen in de lijst dus al met al is het wel een deelnemersveld waar je u tegen zegt en alsof dat nog niet genoeg was rammen ze er allemaal een edit uit waar je mond van open valt!

Stemmen kan tot zondag 21 februari 23.59 uur en uiteraard is het 1 stem per persoon per browser per dag en dat kan je hierrrrr doen. Wanneer de winnaar bekend is zullen we dat uiteraard met jullie delen. Wij hebben ondertussen onze keuze al gemaakt, dus bekijk nu de video’s en laat ons weten via Facebook, Twitter en in de reacties wie jouw favoriet is!

Ps. Blijkbaar wordt X Games Real Ski 2016 gesponsord door Hot Pockets waardoor je talloze keren wordt bestookt met die (@*&%@$ reclame. Dat je het alvast weet.

Pps. De video’s kunnen problemen geven op mobiele apparaten. Dont blame us, blame X Games hiervoor.

Cam Riley:

Tom Wallisch:

Ahmet Dadali:

JF Houle:

Clayton Vila:

Will Wesson:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's