Video's - 23 februari 2016   18:49 X Games Real Ski 2016: De winnaars

Door:

De afgelopen dagen hebben alle zes de atleten hun digitale longen uit hun lijf geschreeuwd om er maar voor te zorgen dat ze de winnaar van de allereerste X Games Real Ski zouden kunnen gaan worden. Die wedstrijd zit er nu op en dus was het meteen aan de jury om er wat van te maken. Maar goed, er was maar één gouden plak weg te geven én maar één Fan Favorite Award uit te reiken en naar wie die ging zie je na de klik!

Wil je eerst de video’s bekijken voordat je weet wie er heeft gewonnen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

We hadden het eerlijk gezegd best wel te doen met de jury. Want ook al klinkt het heel makkelijk om tegen een aantal deelnemers te zeggen “Okay boys, jullie gaan een urban edit maken van maximaal 90 seconden en daarin willen we dat jullie alles uit de kast halen!” je moet er naderhand maar wel uit zien te komen en er eentje kiezen!

Wellicht was het achteraf gezien ook niet zo handig van ze om tegen een Tom Wallisch, Clayton Vila, Cam Riley, Will Wesson, Ahmet Dadali en JF Houle te vertellen dat ze alles uit de kast moeten halen want eh tja… Dat doen ze al wanneer er zelfs geen camera’s op hen gericht staan! Anyway, de jury kreeg dus een aardig lastige keuze voor z’n kiezen want als we naar de video’s keken hadden we wel meerdere een eerste prijs willen geven.

Daar was uiteindelijk dus niet de mogelijkheid voor en aangezien we zelf ook niet meer kunnen wachten om het van de daken te schreeuwen vertellen we je bij deze dat Will Wesson de winnaar is geworden van X Games Real Ski 2016! De top drie ziet er als volgt uit:

1. Will Wesson
2. JF Houle
3. Clayton Vila

De fan favorite award was er eigenlijk eentje waar het niet meer de vraag was wie ‘m ging winnen. Tom Wallisch zag zijn percentages de boventoon voeren ten opzichte van de rest van het veld en uiteindelijk was 32.17% van de stemmen genoeg om de Fan Favorite Award in ontvangst te nemen! Bekijk hieronder de winnende edit’s van beide heren, zit jouw favoriet er tussen?

Will Wesson:

Tom Wallisch:

 

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's