Video's - 18 februari 2017   8:41 X Games Real Ski 2017 is gestart met deze grandioos fijne video’s

Door:

We hebben er geen woorden voor en als we verkeerd op onze stoel hadden gezeten waren we er vanaf gevallen. X Games Real Ski 2017 heeft namelijk de video’s online gezet en men oh men, alle zes hebben ze er een grandioos feest van weten te maken!

Zeggen dat je je dus op kunt gaan maken voor heel wat actie is eigenlijk overbodig want namen als Tom Wallisch, LJ Strenio, Will Wesson maken er altijd wel een feest van. En dan hebben we ook nog eens Henrik Harlaut, Khai Krepela & Magnus Granér op dezelfde lijst staan om er met de hoofdprijs vandoor te kunnen!

Ja dat is wel iets waar je vrolijk van wordt en dan heb je eigenlijk nog niet eens een seconde van de video’s gezien. Kan je nagaan hoe je er dalijk bij zit wanneer je alle inzendingen op je beeldscherm hebt afgespeeld! Wij hebben ze stiekem al bekeken en daaruit konden we maar één ding echt concluderen en dat was: haal er een bakje bij want je gaat ‘m nodig hebben.

Hoeveel bakjes je nodig hebt is ons uiteraard niet bekend, want we weten niet hoeveel je kwijlt bij welke beelden. Hoe dan ook, check hieronder snel alle zes de deelnemers met hun video’s en laat in de reacties horen wie er volgens jou moet winnen. Wil je nou ook nog eens echt je steun betuigen aan atleet X? Klik dan hierrrr en stem via het officiële scherm van X Games. Stemmen kan tot 26 februari.

Ps. we vinden die reclames net zo irritant als jij, maar daar hebben we helaas niets over te zeggen. Dat is het werk van X Games namelijk.

Tom Wallisch:

Will Wesson:

Henrik Harlaut:

Khai Krepela:

LJ Strenio:

Magnus Graner:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's