Video's - 15 februari 2018   9:41 X Games Real Ski 2018: De deelnemende video’s!

Door:

De trailer van X Games Real Ski 2018 was al veelbelovend, maar nu we alle video’s hebben bekeken kunnen we met droge ogen zeggen dat het onze dag echt helemaal goed heeft gemaakt. En dan te bedenken dat die al goed was! Het wordt dan ook lastig om hier een winnaar uit te kiezen, welke is jouw favoriet?

Ja dit gaat weer een mooie wedstrijd worden hoor, ook al is het alleen maar omdat er weer gestemd kan gaan worden via het internet! Maar buiten dat zijn de atleten ook gewoon echt een heerlijke bunch om naar te kijken. En dan te bedenken dat ze allemaal met elkaar concurreren he.

Want dat maken van een edit heeft natuurlijk een hoop voeten in de aarde, en het zou dan als atleet vreemd zijn wanneer je er niets van zou gaan verwachten. Of dat hij niet beter hoeft te zijn dan de rest van het veld. Nee, winnen, dat wil je!

Als het goed is in ieder geval, maar dat zouden wij wel hebben. Hoe dan ook, het zestal heeft er heerlijk werk van weten te maken en ze zorgen er doodleuk voor dat we nog even geen favoriet kunnen benoemen. Dus, wij gaan ‘m nog eens bekijken, dan kan jij gezellig meegluren. Bekijk ze hieronder, want we hebben ze in willekeurige volgorde voor je klaar gezet! Wie gaat er volgens jou winnen? Keegan Kilbride? Of wordt het toch weer de winnaar van vorig jaar?

Iedereen kan stemmen, dus laat je vooral horen via deze blauwe tekst, dan laten wij naderhand weten wie er heeft gewonnen!

Keegan Kilbride:

Magnus Granér:

Antti Ollila:

LJ Strenio:

Mike Hornbeck:

Phil Casabon:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's