Video's - 27 februari 2018   11:50 X Games Real Ski 2018: De winnaars

Door:

Ja hoor, de winnaars van de video-only wedstrijd X Games Real Ski 2018 zijn bekend! En om meteen maar even een tipje van de sluier op te liften: eigenlijk moet ‘de winnaars’ veranderd worden naar ‘de winnaar’!

Wil je eerst even naar alle inzendingen kijken voordat je weet wie er heeft gewonnen bij X Games Real Ski 2018? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Ja we kunnen er wel lang en breed over ouwehoeren, maar deze X Games Real Ski is echt zonder grappen met een straatlengte gewonnen door een atleet. Met kop en schouders zoals ze dat in de volksmond zo mooi noemen. Nee maar echt, we willen gewoon even laten weten hoe erg deze atleet de X Games Real Ski 2018 editie werkelijk waar heeft gedomineerd als een beest! Maar, over wie gaat het dan?

Het is de enige echte Phil Casabon die zonder enige twijfel zich winnaar van de 2018 editie van X Games Real Ski mag gaan noemen! Met maar liefst 55 procent van de stemmen liet hij niet alleen meer dan de helft van de kijkers op ‘m stemmen, ook de fan favorite award is richting Phil gegaan. Daarmee hoeven we ons niet meer zorgen te maken of het allemaal wel goed is gegaan, zo op de komma nauwkeurig, want de nummer twee, Antti Ollila, moest genoegen nemen met iets meer dan 15 procent, waar de nummer drie, Keegan Kilbride, enkel zes procenten toegewezen kreeg.

Dat zijn inderdaad nog eens verschillen, daarom snel door naar de winnende video’s want die wil je gewoon zien. Oh, wait, we praten nu net alsof je ze nog niet hebt gezien, maar dat is natuurlijk wel het geval. Okay, opnieuw. Daarom snel door naar de winnende video’s want die wil je gewoon nog eens zien! Ja, dat is beter.

Bronze, Keegan Kilbride:

Zilver, Antti Ollila:

Goud & Fan Favorite, Phil Casabon:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's