Video's - 23 februari 2019   13:03 X Games Real Ski 2019: De deelnemende video’s!

Door:

Het was lang wachten, maar nu zijn ze eindelijk hier: de ingezonden video’s van X Games Real Ski 2019!

En met lang wachten bedoelen we overigens dat we wel echt lang moesten wachten. Niet dat je denkt dat we het relatief bedoelden ofzo. Nee, gewoon drie maanden lang werd ons geduld op de proef gesteld en telkens was het ronduit onmogelijk lastig te noemen dat er weer een dag zonder X Games Real Ski 2019 was.

Maar! Het wachten wordt beloond want er staan maar liefst zes video’s op je te wachten en wel hieronder. Zonder te twijfelen overigens want daar zit dan weer niemand op te wachten. Anyway, X Games Real Ski 2019 heeft ze dus online geknald en we kunnen van een lang verhaal een kort verhaal maken door te zeggen: ze zijn weer rete lekker zeg.

We gaan er even vanuit dat jij al lang weet wie er voorbij gaat komen, maar stel nou he… Stel nou, en we zeggen heel nadrukkelijk stel, dat je even niet alle zes de atleten kunt noemen. Dan komen ze bij deze nog even voorbij: Alex Beaulieu-Marchand, Pär “Peyben” Hägglund, Kim Boberg en Jake Mageau zullen je hieronder van mooie momenten gaan voorzien, maar ook winnaar van 2018 genaamd Phil Casabon zie je presteren.

En last but zeker not least: Henrik Harlaut heeft z’n inzending gedaan. Ja, dat zijn inderdaad wel namen om je vingers bij af te likken, maar dat moet nog even niet doen. Anders kan je ze niet aanvingen om ze te starten. Snel maar even doen dus.

Alex Beaulieu-Marchand/Antoine Caron:

Phil Casabon/Brady Perron:

Pär “Peyben” Hägglund/Emil Larsson:

Jake Mageau/Oliver Hoblitzelle:

Henrik Harlaut/Emil Granoo:

Kim Boberg/Andreas Olofsson:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's