Video's - 3 maart 2019   14:31 X Games Real Ski 2019: De uitslag

Door:

De strijd is gestreden en de prijzen zijn uitgereikt, maar wie mag zich X Games Real Ski 2019 gouden medaille winnaar noemen?

De afgelopen periode heb je kunnen stemmen op een van de X Games Real Ski videos die ingestuurd zijn en nu is het dus de hoogste tijd om de winnaar uit de hoge hoed te toveren. Eerste reactie van ons hierop was overigens: “EINDELIJK!” want het kan aan ons liggen, maar het duurt allemaal zo lang voordat we iets teruggekoppeld krijgen!

Maar goed, dat is ergens ook wel een beetje muggenziften natuurlijk, want alle datums stonden van te voren gewoon vast. Dus het was en is enkel de feeling die ons parten speelt. Achja, genoeg over onze gevoelens gepraat: tijd om de winnaar bekend te maken!

De tijden van in spanning zitten zijn voorbij want de jury heeft z’n licht over de videos van X Games Real Ski 2019 geschenen. En met de jury bedoelen we dit keer overigens jullie nog niet, want dat komt eerdaags naar buiten, maar de heren bij X Games hebben hun zegje mogen doen. Maar wie hebben ze uitgekozen?

Nou…

…Phil Casabon mag zichzelf nog maar eens winnaar noemen van X Games Real Ski 2019! Vorige keer was hij ook al degene die er met de hoofdprijs vandoor ging en dit jaar is dit dus niets anders. De tweede plaats werd opgeëist door Pär ‘Peyben’ Hägglund, die Alex Beaulieu-Marchand achter zich wist te houden. Laatstgenoemde maakte daardoor wel het podium compleet en is daarmee eveneens medaillist van X Games Real Ski 2019. Benieuwd naar de beelden of wil je ze gewoon nog even een keertje terugkijken? Dat kan! Gewoon even hieronder op play klikken en je bent weer helemaal up to date!

Bronze, ABM:

Zilver, Hägglund:

Goud, Casabon:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's