Video's - 15 maart 2018   11:48 X Games Real Snow 2018: De video’s

Door:

De aanmeldingen van X Games Real Snow 2018 zijn gearriveerd en daarmee is de strijd losgebarsten. Wie moet er volgens jou winnen?

Ja X Games, of eigenlijk moeten we ESPN zeggen, houdt ons altijd wel gezellig bezig met die Real Series. Nu ook, want van de trailer werden we al vrolijk en nu alle video’s online staan kunnen we al helemaal ons geluk niet op. X Games Real Snow is gestart en daarmee worden het voor de zes snowboarders die meedoen spannende tijden.

Want tja, je wilt uiteraard dat je video wint! Maar dat niet alleen, het lijkt ons ook wel erg confronterend wanneer je zestig dagen niet hebt geslapen, alleen maar hebt gewerkt en al je energie in die video hebt gestopt… Om er achter te komen dat het allemaal niet in de smaak valt. En je dus die ene rail, die je hebt gehit voor vijf dagen waar maar één dag voor gepland stond, helemaal niet zo vet is geworden zoals je zelf had gedacht. En gehoopt.

Dat is best wel lastig om mee om te gaan, maar aan de andere kant: het is jouw style, waarom zou het dan fout zijn? Dat is weer de andere kant van het verhaal en daarom is X Games Real Snow ook zo mooi. Iedereen doet gewoon lekker z’n ding en pakt de shots die hij graag zou willen, waardoor het altijd een mooie wedstrijd wordt.

Dat blijkt nog maar eens want de heren hebben er zeker wat gaafs van weten te maken met écht brute momenten. Hieronder staan ze in willekeurige volgorde en stemmen kan je hierrrr. Wie is volgens jou de favoriet om X Games Real Snow 2018 te gaan winnen?

Benny Urban:

Ozzy Henning:

Bode Merrill:

Frank Bourgeois:

Dan Brisse:

Anto Chamberland:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's