Video's - 25 november 2015   9:16 X Games Real Snow Backcountry 2015: De winnaars

Door:

De video-only online contest is gestreden en de vijf heren hebben afgelopen dagen iedereen lopen spammen om maar zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Wie is dat het beste gelukt had de beste en meest epische edit in elkaar gedrukt en mag zich X Games Real Snow Backcountry 2015 winnaar noemen? En wie gaat er met de Fan Favorite Award naar huis? Lees dit alles na de klik!

Wil je eerst alle video’s zien om zelf een mening te krijgen wie er moet winnen? Dat kan! Wij hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet dus als je even op deze blauwe tekst klikt dan staan ze allemaal voor je klaar.

Dan gaan we hier door met de winnaars en dat zijn er dit keer dus twee! De deelnemers Kazu Kokubo, Jeremy Jones, Gigi Rüf, John Jackson en Mikkel Bang hadden stuk voor stuk een heerlijke edit in elkaar weten te drukken, maar helaas kon er maar één de winnaar zijn. We wilden het eigenlijk spannend houden door niet te zeggen wie er ging winnen, maar zo te zien heeft X Games daar vrolijk een stokje voor gestoken door het compleet te spoileren. Nice! Ahum. Let op: kan problemen geven op mobiele apparaten.

De badass video van John Jackson was dus volgens ‘t complete veld de X Games Real Snow Backcountry 2015 video! We kunnen dat aardig beamen want als we ‘m nog maar eens terugkijken in die video is hij wel echt bizar. Met deze edit wist hij trouwens Kazu Kokubo en Gigi Rüf achter zich te houden, die respectievelijk tweede en derde werden.

Voor Kazu Kokubo zou het avontuur daar niet eindigen want van alle stemmen die via het internet binnenkwamen was hij veruit de favoriet! Maar liefst 50.87% van de stemmen kreeg hij toegewezen waardoor hij zichzelf Fan Favorite van X Games Real Snow Backcountry 2015 mag noemen! Bekijk zijn winnende edit hieronder. Let op: kan wederom problemen geven op mobiele apparaten! Don’t blame us, blame X Games voor prehistorische videostream.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's