Video's - 28 maart 2016   16:31 X Over Ride 2016 in Kaprun showt badass aftermovie

Door:

Wat hebben we toch genoten van deze editie en als je je afvraagt “kwam dat door de hoeveelheid Nederlanders die aan de start stonden” dan is ons antwoord daar een volmondig ‘jazeker!’ op. Maar goed, dat was nog niet alles want wij waren er zelf bij waardoor het feest nog mooier werd dan dat het al was en deze aftermovie laat dat nog maar eens zien!

Inderdaad, jullie hebben geluk. Ook voor de thuisblijvers heeft X Over Ride gelukkig nog wat beelden online gezet zodat ook jij er van kan genieten! En tja, ook al was het zeker een must om even langs te komen en te genieten van de zon en het heerlijke gestunt van de atleten, X Over zorgt er met deze edit nog maar even voor dat je alles meekrijgt!

De Nederlandse atleten waren namelijk on fire tijdens deze editie van X Over Ride 2016 op de Kitzsteinhorn in Kaprun en dat mag natuurlijk wel even aan de grote klok gehangen worden. Zo waren het Paul de Groot, Berber Semmelink, Tijn Vuijk en Sanne de Jong die zich aan de start van de drie sterren Freeride World Qualifier wedstrijd hadden gemeld en hierrrrr kan je vinden wat ze voor resultaten hebben behaald allemaal hebben uitgespookt.

Als je op die ene link hebt geklikt zal je merken dat Tijn Vuijk een podium heeft gehaald, Sanne de Jong een mooie vierde plek kreeg toegewezen en dat Berber Semmelink genoegen moest nemen met een zesde plek. Al met al was het zeker de moeite waard om bij te zijn en dat zie je nog maar eens in onderstaande edit. Kijken dus!

X OVER RIDE 16 | FWQ*** | Highlights

the Highlight Clip of the X OVER RIDE 16 | FWQ *** – the longer Eventclip is following soon! Enjoy#xor16 #zellamseekaprun #kiztsteinhorn #fwq

Geplaatst door X OVER op dinsdag 22 maart 2016

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's