Video's - 5 april 2015   10:21 Xavier De Le Rue en zijn voorbereidingen op FWT in Verbier #3

Door:

Lekker verhaal weer van Red Bull. Zijn we helemaal in de ban van Xavier De Le Rue zijn voorbereidingen op de finalewedstrijd van de Freeride World Tour in Verbier, hebben ze de laatste aflevering nu pas het online gezet! In ieder geval, dat dachten we.. maar het is dus blijkbaar allemaal geen mosterd na de maaltijd aangezien we nu ook nog even meegaan met Xavier tijdens de wedstrijd dag!

Kijk daar zitten we dan wel weer op te wachten en we kunnen alvast vertellen dat de laatste aflevering van Xavier De Le Rue en zijn freeride avontuur allerminst vervelend is om naar te kijken. We beginnen namelijk de laatste video van het drieluik met de wedstrijddag die aangebroken is en melden dat Xavier niet erg blij is zou een understatement zijn..

Want de drievoudig Freeride World Tour winnaar liet ook al in de afgelopen twee episodes doorschemeren dat het wel een enorme berg is die hij moet overwinnen. Letterlijk en figuurlijk. Mentaal was hij al niet helemaal op en top perfect en dan komt er natuurlijk ook nog even om de hoek kijken dat hij na zijn overwinning in 2011 de laatste aantal wedstrijden in Verbier gevallen was.

Dat gaat natuurlijk in je hoofd zitten en buiten dat merkt Xavier ook aan zichzelf dat hij wat ouder aan het worden is. Het mag dan wel zo zijn dat hij dit evenement al vier keer heeft weten te winnen, dat betekent niet meteen dat hij het dit jaar ook nog maar eens met twee vingers in z’n neus haalt!

Hoe dat allemaal gaat aflopen weet iedereen die de recap heeft gezien, maar daar werden we niet bijgepraat over hoe Xavier het naderhand allemaal vond gaan. Daarom zijn we maar wat blij dat Red Bull alsnog die derde en laatste aflevering online heeft gezet, kijken dus!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's