Video's - 26 oktober 2018   19:41 Yaaman, Here After van Tanner Hall staat volledig online!

Door:

Stop waar je mee bezig bent want Tanner Hall z’n nieuwste creatie genaamd Here After staat online! Dus begin je weekend goed en klik snel door!

En wat ons betreft scroll je meteen door naar beneden om Here After aan te zwengelen, we zullen je dit keer niet afbranden. Ja we zitten op dit moment stiekem een beetje op een roze wolk en het maakt ons even geen donder uit wat je er van vindt, want we zitten nog heeeeerlijk na te genieten van de beelden die Tanner Hall online heeft gezet.

Hij liet ons eerder al wat beelden zien, zoals de trailer waar we rete enthousiast van werden en ook die triple backflip in de ongerepte sneeuw maakte ons meer dan vrolijk. Dit zorgde er uiteraard voor dat de complete film een aardige lading aan verwachting met zich meekreeg. Meer nog dan enkel de naam Tanner Hall, die er ruimschoots in voor zou komen. En daarmee komt natuurlijk de vraag omhoog: heeft hij aan die verwachtingen gedaan?

Nouja, we willen niet meteen alles met een grijns op ons gezicht zeggen, maar hij is wel lekker ja! Ook al moeten we er wel meteen bij vertellen dat we films van Tanner Hall altijd te kort vinden, maar dat is waarschijnlijk iets van onszelf.

Tanner Hall ga je trouwens niet enkel en alleen voorbij zien komen op het witte doek voor Here After. Hij neemt z’n vrienden Pat Goodnough, John Spriggs, Taylor Seaton, Henrik Harlaut, B Devine, Parkin Costain, Shane Sayers en Luke Stahlberg mee! En ja, dat lees je goed, er zit dus ook snowboard actie in Here After.

Anyway, snel aanklikken en gluren! Als je dat al niet gedaan had he.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Waarom we hier niet eerder op waren gekomen weten we niet, maar we bekijken het even van de andere kant: we zijn enorm blij dat we ‘m nu gevonden hebben. Want diepe poederbochten draaien terwijl de zon erop staat te shinen? Of een parksessie van formaat? We hebben het over het project van Werni Stock genaamd Local Surroundings en hij heeft er een prachtige film van gemaakt! Lees Meer…

Meer Video's