Video's - 17 februari 2020   17:52 Zo klinkt ‘Leon The RS6’, de leipe Audi RS6 van Jon Olsson

Door:

Foto’s waren er al, maar bewegende beelden én geluiden van Jon Olsson z’n nieuwe auto? Die zijn nu ook gearriveerd en het is duidelijk: de Audi RS6 genaamd ‘Leon the RS6’ is écht een beest!

Daar is niets aan geloven en/of aan overdreven trouwens, want oh my gawd wat een creatie heeft Jon Olsson weer aan de wereld gegeven om naar te kijken. En te beleven trouwens, aangezien er genoeg animo was om de première bij te wonen.

Een select aantal personen mocht de onthulling van de Audi RS6 namelijk meemaken en daar werd gretig gebruik van gemaakt. Jon Olsson liet de organisatie rondom de première aan z’n broer Hans over en dat werd uiteraard gewoon goed geregeld. Inclusief een nieuwe indeling van z’n garage in Marbella. Enige issue was dat op die plek in Spanje de première voor ‘Leon The RS6’ niet gehost kon worden. Dusja, wat doe je dan?

De garage naar Zweden halen natuurlijk!

Naja, zo natuurlijk is dat niet voor ons doorsnee burgers der Nederlanden, maar wel wanneer je bijna anderhalf miljoen volgers op YouTube hebt.

Mooie eraan is trouwens dat Jon Olsson zelf de auto in het echt ook nog niet had gezien. Samen met de enthousiastelingen die erbij waren kon de Audi RS6 voor het eerst begluurd worden, om erna uiteraard het geluid van de Militek uitlaten te ervaren.

Het geluid is trouwens wel slecht te noemen en dan praten we nu niet over de auto. Dat geluid is namelijk echt pure p*rno.

Na de première werden de eerste meters gemaakt en ook dat bleek een happening van jewelste waardoor de vlog weer eens prima is om naar te kijken. Hij duurt wel een half uur, dus bij deze een dikke tip als je geen tijd of zin hebt om alles te zien: het geluid van Leon The RS6 hoor je vanaf 18 minuten!

Ps. meer informatie rondom Leon The RS6 vind je hierrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's