Video's - 22 april 2018   12:55 Zo zag het seizoen van Jackson Hole Mountain Resort eruit

Door:

Skigebieden maken meestal niet echt een seizoensedit, want tja… Wat ga je filmen? Jackson Hole Mountain Resort had daarop wel het antwoord en het resultaat is een edit met diepe poedershots en daarmee best lekker te noemen!

Nee, nu doen we het resort in Amerika te kort, want best lekker dekt de lading niet echt. Gewoon een goede seizoensedit, dat is het. Sure, we hebben betere gezien, maar we vinden het wel leuk hoe ze dit alles hebben opgepakt en laten we wel wezen: het merendeel durft zich er niet aan te wagen!

Behalve zo’n wintersportgebied in Canada waar we even de naam van kwijt zijn, die startte vorig jaar gewoon een complete film over zichzelf. Maar goed, uitzonderingen maken de regel zeggen ze wel eens, right?

Jackson Hole leek het namelijk wel leuk om een seizoensedit te maken die in chronologische volgorde te zien zou zijn. Door de edit heen krijgen we dan ook mooie zonnige dagen te zien, gecombineerd met dikke poeder shots omdat er toen toevallig even een paar meter sneeuw was gevallen. Om naderhand dus weer iets compleet anders voorgeschoteld te krijgen.

Wat ons betreft dus zeker wel een mooi idee om zo je seizoensedit te laten zien en nu heeft Jackson Hole uiteraard ook wel het gebied ervoor om er wat vets van te maken. En nee, dan hebben we het niet alleen over Corbet’s Couloir, want er is nog zoveel meer te beleven daar! Ben je namelijk al die video van Peterson en Knect vergeten? Of heb je die gewoon nog nooit gezien?

Die móét je namelijk echt even zien, klik daarvoor hierrrr, want zulke diepe poedersneeuw… Poeh, we zouden er bijna onze zomervakantie wederom voor inruilen.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's