Video's - 2 december 2019   12:28 Zo ziet een dag in het leven van Marcus Kleveland in Dombås eruit

Door:

Nog bij papa en mama in Dombås wonen terwijl je een Audi RS6 in de garage hebt staan, het leven van Marcus Kleveland is op z’n zachtst gezegd een bijzondere te noemen en nu neemt hij ons een dag mee in z’n leven!

Daar kan je ons wel voor wakker maken en ook al is het allemaal niet hoogstaand gefilm wat Marcus Kleveland online heeft gezet, vermakelijk is het zeker. Plus, de Noorse snowboarder is er niet eentje die meteen alles op internet flikkert, waardoor een uitgebreide video van hem eigenlijk al gauw wel goed is.

“Even though i live 200 meters from the lift, its just cool to bring out the car!” Iedereen denkt het als je zo’n car hebt, Marcus Kleveland zegt het gewoon. En geef ‘m eens ongelijk. Als je een Audi RS6 in je garage hebt staan, dan moet je er gebruik van maken ook toch? Dat vindt hij ook en daarom pakt hij gewoon gezellig de vierwieler naar z’n thuisbasis. Hij heeft vorig jaar niets in Dombås kunnen snowboarden vanwege z’n knie, maar dat is zo te zien nu wel anders!

De hele video duurt ruim negen minuten, maar als je enkel voor het snowboarden komt dan kan je meteen naar 2.45 skippen. Wanneer je z’n Audi RS6 wilt zien dan moet je gewoon even alles bekijken aangezien die door de video heen meermaals voorbij komt. En op het einde is het helemaal feest als je fan bent van de Audi vier keer vier. Ondertussen wordt er nog even iemand (of we vriend we kunnen het niet zien) uit de brand geholpen omdat die persoon z’n car wel ergens in de sneeuw heeft geparkeerd waar niet meer uit te komen valt. Tja, het leven in Dombås gaat niet áltijd over rozen!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's