Video's - 30 november 2017   11:50 Zo ziet het nieuwe huis van Jon Olsson in Marbella eruit

Door:

Allemachtig, die Jon Olsson heeft er een huis bij waar je U tegen zegt! De Zweed heeft ondertussen al even de sleutel van z’n nieuwe woning en dus is het de hoogste tijd voor een rondleiding door z’n woning. Casa Castle, een mooie naam voor een brute mansion in Marbella?

We zeggen nu wel doodleuk dat het een woning is, maar dat is niet bepaald de benaming die deze crib toegewezen moet krijgen… Je kunt het namelijk beter een f*cking badass landgoed noemen waarin de Zweedse freeskiër voortaan zijn moede hoofd te rusten legt!

Aan de andere kant, had je wat anders van ‘m verwacht? Wij namelijk niet bepaald, want Casa Camo was natuurlijk een uniek exemplaar te noemen en ook zijn auto’s zijn altijd van een kwaliteit dat je mond er van open valt. Maar goed, tot op heden was het altijd nog gissen naar welk adres Jon Olsson en Janni Deler hun bolides heen zouden sturen om de dagen door te brengen en daar is nu verandering in aangebracht.

Fair, we weten nog steeds niet op welk adres hij gaat wonen, maar we weten nu wel hoe de binnenkant eruit ziet! Die binnenkant kregen we al een beetje te zien toen hij Janni Deler ten huwelijk vroeg, maar dat was ook wel echt alles. Nu krijg je gewoon te zien dat het een enorm landhuis is met een zwembad waar eveneens genoeg plek is om de G-Klasse ergens te droppen zonder dat je ‘m ziet staan.

Zoals Jon Olsson ook al met z’n auto’s doet, dat gaat hij ook met z’n huis in Marbella doen. En dan bedoelen we niet dat hij het huis van meer PK’s gaat voorzien, maar wel dat er aanpassingen aan de binnen en buitenkant gedaan gaan worden. Het zwembad gaat anders worden, muren worden gesloopt en zoals je hieronder ziet is het nog compleet leeg, maar zijn we tegelijkertijd enorm benieuwd hoe het er dalijk uit gaat zien!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's